Sandvik, Hasslö. En spontan fotorunda

2 juni, 2016

Satt i soffan och funderade på att det va ett tag sen jag va ute och fotograferade landskapsbilder så jag frågade Ludwig om vi skulle ta en spontan fotorunda på kvällen och han va inte sen på att säga ja. Det tog inte lång stund innan vi kom fram till att vi skulle träffas bredvid E22an och sen ta oss ut mot Hasslö.

Sandvik, Hasslö

Fotograf Karlskrona Hasslö Sandhamn

Sandvik, Hasslö. ISO100 – F13 – 24mm (FF) – 129sekunder

Efter att vi först stannat en liten stund ute Almö så bestämde vi oss för att prova hur långt ut vi kunde komma på Hasslö så vi kollade lite snabbt på google maps för att hitta en väg som passade oss. Vi körde till ett bad som heter Sandvik där vi parkerade bilen och gick ut mot klipporna. När vi kom runt hörnet så hittade vi en trampolin ute i vattnet och en gammal militärbunker. Som gjort för våra typer av bilder så där stannade vi någon timme.

 

 

Sandhamn Hasslö Fotograf i karlskrona

Trampolinen. ISO100 – F13 – 30mm (FF) – 79 sek

Trampolinen ute på Sandvik, Hasslö

Mitt ute vid klipporna fanns det en trampolin som låg riktigt bra för att få till bra bilder men problemet va att det blåste riktigt bra där ute om man jämför med fastlandet. det blåste så bra att stativet lättade en gång när jag exponerade runt 8 minuter. Detta gjorde så jag fick hålla mig till rätt korta tider. 😉

 

 

 

Fotograf karlskrona Dandhamn Hasslö

Trampolinen. Sandvik, Haslö.

Fotograf i Karlskrona sandhamn Hasslö

Trampolinen. Sandvik, Hasslö

 

Kolla gärna in Ludwig`s hemsida om ni är intresserade av mer bilder från Hasslö eller hans HDR-guide om ni är intresserade av HDR.

1 comment

  1. Pingback: Vackra Hasslö i bilder - Ludwig Sörmlind

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *